Jobba hos oss

Vi har sedan start haft otroligt mycket att göra och söker ständigt nya medarbetare. Vi söker kontinuerligt dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning inom, för vår verksamhet, relevant område.

ENRECON erbjuder ett utvecklande arbete inom mark och avfall tillsammans med en uttalad förståelse för att det också finns annat i livet. Eftersom ENRECON är ett litet bolag är det helt avgörande att hitta rätt personal. I och med att bolaget är litet är det också helt avgörande att vi trivs med varandra på ett personligt plan. Stor vikt läggs vid att rekrytera inte bara personer med rätt yrkesmässiga kunskaper – lika viktigt är att hitta personer med rätt sociala egenskaper.

Vi har sedan start haft otroligt mycket att göra och söker ständigt nya medarbetare. Vi söker kontinuerligt dig som har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning inom för vår verksamhet relevant område. Du behöver åtminstone ha ett par års erfarenhet inom miljö, mark eller avfall som konsult, miljösamordnare, myndighetsperson eller liknande.

Finns intresse – tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös lunch!